Glavni meni

Daljinski upravljalniki


Na vsebino strani

Univerzalni daljinci

Naroči daljinec

Univerzalni daljinec VIVANCO UR2 dva v enem
Univerzalni daljinec VIVANCO UR2 dva v enem
Univerzalni daljinski upravljalnik VIVANCO UR-2 je cenovno ugoden, predprogramiran daljinski upravljalnik. Uporablja se za upravljanje TV aparatov in SAT sprejemnikov. Za napajanje potrebuje dve AAA bateriji. Vsebuje osnovne funkcije, kot so vklop/izklop, programi, glasnost in teletext. Nima posebnih funkcijskih tipk, tako da če rabite tipke za shranjevanje programov ali menu funkcije, rajši kupite originalni ali nadomestni daljinec. Obrazec za naročilo dobite na prvi strani (Domov).
10.00 €
Dodaj v košarico
Univerzalni daljinec VIVANCO URS2
Univerzalni daljinec VIVANCO URS2
Univerzalni daljinski upravljalnik VIVANCO URS-2 je cenovno ugoden, predprogramiran daljinski upravljalnik. ZARADI IZREDNO VELIKIH TIPK IN PREPROSTE UPORABE JE PRIMEREN TUDI ZA STAREJŠE! Uporablja se za upravljanje TV aparatov in SAT sprejemnikov. Za napajanje potrebuje dve AAA bateriji. Vsebuje osnovne funkcije, kot so vklop/izklop, programi in glasnost. Nima posebnih funkcijskih tipk, tako da če rabite tipke za shranjevanje programov ali menu funkcije, rajši kupite originalni ali nadomestni daljinec. Obrazec za naročilo dobite na prvi strani (Domov).
15.00 €
Dodaj v košarico
Univerzalni daljinec PHILIPS SRU4010
Univerzalni daljinec PHILIPS SRU4010
Zelo velik daljinski upravljalnik, z velikim razmakom med tipkami, ZELO PRIMEREN ZA STAREJŠE! Podpira več kot 800 različnih aparatov, za napajanje potrebuje dve aaa bateriji. Za upravljanje osnovnih funkcij (glasnost, programi, vklop/izklop, teletext). Če potrebuje programske in menu tipke, se raje odločite za originalni ali nadomestni daljinski upravljalnik. Naročite ga lahko na prvi strani (Domov).
28.00 €
Dodaj v košarico

Nazaj na vsebino strani | Nazaj na glavni meni